Mangó jégkrém indiai ízekkel

23. aug'19
Mangó jégkrém indiai ízekkel

Az indiai konyha imádói bizonyára ismerik a mango lassi italt, amelyben az édes mangó és a friss joghurt ízei párosult. Az ital ideális a fűszerezett indiai ételekhez, de gondolta volna, hogy jégkrém formájában is fogyasztható?

Hozzávalók

  • 1 mangó
  • 2 csésze görög joghurt
  • 1 evőkanál friss gyömbér
  • 1 teáskanál kardamon
  • 1 zöldcitrom

Elkészítés

A mangót meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk. Hasonlóan járunk és a gyömbérrel. A megtisztított, kockákra vágott mangót, gyömbért a többi hozzávalóval a turmixgépbe helyezzük, alaposan összeturmixoljuk, a kész masszát ételtárolókba rakjuk, jégkrém pálcikákat szúrunk bele és kb. 2 órára jégre tesszük.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.