Sós tarkedli quinoából

31. jan'20
Sós tarkedli quinoából

A quinoa a világ legegészségesebb élelmiszerei közé tartozik. Ez a dél-amerikai származású élelmiszer ásványianyagokban gazdag és előnye, hogy sósan és édesen is elkészíthető. Próbálja ki a quinoából készült sós tarkedli receptjét.

Hozzávalók

  • ½ csésze quinoa
  • 1 tojás
  • ½ csésze konzerv kukorica
  • 2 újhagyma
  • ¼ csésze mozzarella
  • ¼ csésze finomliszt
  • 2 evőkanál zsíros tej
  • csipetnyi só
  • csipetnyi bors

Elkészítés

A csomagoláson lévő utasítások szerint elkészítjük a quinoát – használja az ételpárolóhoz tartozó pároló kosarat. A turmixgépben összeturmixoljuk a főtt quinoát, tojást, kukuricát, metélt újhagymát, mozzarellát, tejet, lisztet, sót és borsot – a palacsintatésztánál valamivel sűrűbb tésztát kapunk. Kis tarkedliket sütünk és salsa szósszal vagy köretnek hús és sült zöldség mellé tálaljuk.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.