Házi püré mogyoróvajból

09. aug'19
Házi püré mogyoróvajból

Hallott már az amerikai finomságról, melynek neve PB&J azaz peanut butter & jelly? Ma bemutatjuk egyik változatát, amelyben a dzsemet gyümölccsel helyettesítjük. Sikere garantált.

Hozzávalók

  • 1 banán
  • ½ csésze mogyoróvaj
  • ½ csésze mandulatej
  • ½ csésze bogyós gyümölcs

Elkészítés

A kenő készítése nagyon egyszerű. Valamennyi hozzávalót megmossuk, beletesszük a turmixgépbe és összeturmixoljuk. Néhány perc után a masszát mandulatejjel hígítjuk. A banán és mandulatej lágy ízt kölcsönöz a kenőnek! Fogyaszthatja piritósra kenve vagy csak úgy, kanalazva.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.