Hófehér püré borjúhússal

06. dec'19
Hófehér püré borjúhússal

Új ízekkel szeretné bővíteni gyermeke étrendjét? Mit szólna borjúhúshoz és a fehérrépához, amely pozitív hatással van a szív és immunrendszer működésére, erősíti a csontokat és elősegíti az emésztést is.

Hozzávalók

  • 140 g fehérrépa
  • 60 g burgonya
  • 10 g minőségi borjúhús
  • 1 kisebb kocka teavaj

Elkészítés

A fehérrépát és a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és kisebb szeletekre vágjuk. A borjúhúst kockákra metéljük és a zöldséggel együtt az ételpárolóba helyezzük. Felöntjük vízzel a hármas szintig és megfőzzük. A főtt húshoz egy kis teavajat teszünk és összeturmixoljuk a zöldséggel. Szükség esetén vízzel hígítjuk.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.