Rebarbarás-epres crumble

31. máj'19
Rebarbarás-epres crumble

Most egy igazi tavaszi desszertet ajánlunk Önnek, amelyben a rebarbara savanyú ízét az édes eper egészíti ti. Ha még édesebben szeretné elkészíteni e finomságot, a kétszersült helyett édes kekszet vagy édesítőt használjon.

Hozzávalók

  • 1 kisebb kétszersült
  • 90 g eper
  • 60 g rebarbara

Elkészítés

A rebarbarát megmossuk, levágjuk mindkét végét és kisebb darabokra vágjuk. A felvágott rebarbarát beletesszük az ételpárolóba, felöntjük a kettes szintig vízzel és megfőzzük. Közben megmossuk az epret és negyedekre vágjuk. A megfőtt rebarbarát összeturmixoljuk, hozzáadjuk az epret és a kész masszát tálba helyezzük, majd megszórjuk az összetört kétszersülttel. Ízlés szerint cukorral, mézzel vagy juharsziruppal ízesítjük.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.