Zöldséggel szeretné bővítene gyermeke étrendjét? Kombinálja a zöldborsó és az alma édes ízét! Ez az ízletes zöldségpüré vitaminban és tápanyagban gazdag, ezért igazi egészségbombának számít a téli hónapokban. A püré alapját a zöldségek királynője, a brokkoli alkotja, amely párán elkészítve C vitamin tartalmát is megőrzi.
Hozzávalók
- 2 csésze felvágott alma
- ½ csésze brokkoli
- ½ csésze zöldborsó
Elkészítés
Az almákat kimagozzuk és kockákra vágjuk, majd a brokkolival és zöldborsóval együtt beletesszük az ételpárolóba, vízzel felöntjük a harmadik szintig és megfőzzük. A megfött hozzávalókat víz nélkül összeturmixoljuk, ha az állaga nagyon sűrű, a főzésből fennmaradt vízzel higítjuk. Egyszerű, nagyszerű és tápláló!