Készítsen ízletes paradicsomlevest a Beaba pároló és turmixgép segítségével, így a paradicsom nem csak megőrzi tápanyag-tartalmát, de fontos összetevője, az immunrendszert erősítő likopin is a főzés hatására sokkal jobban érvényesül! A paradicsomleves nem csak melegen, de nyáron akár hidegen is fogyasztható.
Hozzávalók
- cca 2 és fél csésze felvágott paradicsom
- ¼ csésze édeskömény
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál ecet
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál paradicsom paszta
- ¼ csésze friss bazsalikomlevél
- só ízlés szerint
Elkészítés
A felszeletelt paradicsomokat, édesköményt, fokhagymát és bazsalikomot beletesszük a párolóba, a második szintig felöntjük vízzel és megfőzzünk. A megfőtt hozzávalókat a többi hozzávalóval a turmixgépbe helyezzük és krémes állagúra mixeljük. Tálalás előtt friss paradicsom darabokkal, bazsalikommal és sajttal díszítjük.