Paradicsomleves

09. aug'18
Paradicsomleves

Készítsen ízletes paradicsomlevest a Beaba pároló és turmixgép segítségével, így a paradicsom nem csak megőrzi tápanyag-tartalmát, de fontos összetevője, az immunrendszert erősítő likopin is a főzés hatására sokkal jobban érvényesül! A paradicsomleves nem csak melegen, de nyáron akár hidegen is fogyasztható.

Hozzávalók

  • cca 2 és fél csésze felvágott paradicsom
  • ¼ csésze édeskömény
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál ecet
  • 2 evőkanál olivaolaj
  • 2 evőkanál paradicsom paszta
  • ¼ csésze friss bazsalikomlevél
  • só ízlés szerint

Elkészítés

A felszeletelt paradicsomokat, édesköményt, fokhagymát és bazsalikomot beletesszük a párolóba, a második szintig felöntjük vízzel és megfőzzünk. A megfőtt hozzávalókat a többi hozzávalóval a turmixgépbe helyezzük és krémes állagúra mixeljük. Tálalás előtt friss paradicsom darabokkal, bazsalikommal és sajttal díszítjük.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.