Norvég nyári saláta lazaccal

21. jún'19
Norvég nyári saláta lazaccal

Cserélje le a rántott ételeket könnyű salátákra. A finom lazac és frissítő uborka kombinációja a meleg időban nem terheli az emésztést, a burgonya és a kapor pedig tökéletes ízharmóniát kölcsönöz a salátának.

Hozzávalók

  • 120 g uborka
  • 60 g burgonya
  • 30 g lazac
  • kapor
  • 1 teáskanál olívaolaj

Elkészítés

A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és kb. 1cm-es kockákra vágjuk. A lazacot kis darabokra metéljük és elenőrizzük, nem maradt-e benne csont. A lazacot a burgonyával az ételpárolóba tesszük, felöntjük vízzel a hármas szintig és megfőzzük. Amíg fő, megtisztítjuk az uborkát és apró kockákra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a kihűlt lazacot, burgonyát és uborkát, hozzáadjuk az olajat és a kaprot.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.