Családja szereti a sajttortát? Készítse el otthonában gyorsan és egyszerűen – tojás nélkül, sütés nélkül! A sütés nélküli cheesecake egy-kettő kész és seperc alatt eltűnik a tányérról.
Hozzávalók
- 5-6 darált teljes kiőrlésű keksz
- ⅓ csésze olvasztott teavaj
- 2 csésze tejszín
- ⅓ csésze kókuszcukor
- 1 mascarpone
Elkészítés
A kekszeket turmixgépben ledaráljuk, hozzáadjuk a felolvasztott vajat és alaposan elkeverjük. Az így elkészített korpuszt formába vagy bébiétel adagolóba tesszük és jól lenyomkodjuk. A krém elkészítéséhez a tejszínt 15-30 másodpercen át habbá verjük. Ha a tejszínhab keményebb, kókuszcukorral vegyítjük és ismét felverjük. Végül a krémbe belekeverjük a mascarponet és simára mixeljük. A krémet a korpuszra adagoljuk, elsimítjuk és két órán át a hűtőszekrényben pihentetjük. Tálalás előtt ízlés szerint gyümölcsdarabokkal díszítjük.