Cheesecake sütés nélkül

09. aug'18
Cheesecake sütés nélkül

Családja szereti a sajttortát? Készítse el otthonában gyorsan és egyszerűen – tojás nélkül, sütés nélkül! A sütés nélküli cheesecake egy-kettő kész és seperc alatt eltűnik a tányérról.

Hozzávalók

  • 5-6 darált teljes kiőrlésű keksz
  • ⅓ csésze olvasztott teavaj
  • 2 csésze tejszín
  • ⅓ csésze kókuszcukor
  • 1 mascarpone

Elkészítés

A kekszeket turmixgépben ledaráljuk, hozzáadjuk a felolvasztott vajat és alaposan elkeverjük. Az így elkészített korpuszt formába vagy bébiétel adagolóba tesszük és jól lenyomkodjuk. A krém elkészítéséhez a tejszínt 15-30 másodpercen át habbá verjük. Ha a tejszínhab keményebb, kókuszcukorral vegyítjük és ismét felverjük. Végül a krémbe belekeverjük a mascarponet és simára mixeljük. A krémet a korpuszra adagoljuk, elsimítjuk és két órán át a hűtőszekrényben pihentetjük. Tálalás előtt ízlés szerint gyümölcsdarabokkal díszítjük.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.