Tökpüré sárgarépával és kakukkfűvel

18. okt'18
Tökpüré sárgarépával és kakukkfűvel

Az ősz nem telhet el tökpüré nélkül! Bővítse ezt a tipikusan őszi ételt sárgarépával és burgonyával, hintse meg egy kis kakukkfűvel és kettőt üthet egy csapással. Ez a kombináció nem csak bébiételnek felel meg, de ízletes köretként is tálalható.

Hozzávalók

  • ½ csésze szeletelt sütőtök
  • ¾ csésze szeletelt sárgarépa
  • ¾ csésze szeletelt burgonya
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • ½ teáskanál kakukkfű

Elkészítés

A megtisztított és felszeletelt zöldséget tegye az ételpárolóba, öntse fel vízzel a harmadik szintig és főzze meg. A megfőtt zöldséget helyezze át a turmixgépbe, adja hozzá az olivaolajat és kakukkfüvet majd mixelje pép állagúra. Ha a püré nagyon sűrű, higítsa vízzel és ismét turmixolja össze.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.