Körtepüré fahéjjal és banánnal

29. nov'19
Körtepüré fahéjjal és banánnal

Zárja le az őszi időszakot egy ízletes desszerttel! Tegye érdekesebbé a hagyományos őszi gyümölcsöt egy kis fahéjjal és banánnal. Ráadásul ebben az őszi pürében egy gramm finomított cukor sincs!

Hozzávalók

  • 1 körte
  • 1 banán
  • 1 teáskanál fahéj vagy szerecsendió

Elkészítés

A körtét megmossuk, kimagozzuk és apró kockákra metéljük. A banán felkarikázzuk és a körtével együtt az ételpárolóba helyezzük, felöntjük a kettes szintig vízzel és puhára pároljuk. A főtt gyümölcsöt a fahéjjal összeturmixoljuk és tálaljuk. A pürét tört mogyoróval, chia magokkal vagy kókuszreszelékkel díszíthetjük.

Szeretnél értesülni újdonságainkról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesítünk a szezonális kedvezményekről és termékeinkről.