Kód: EDU17355 Kategória: Társasjátékok
  Készleten van
9 390 Ft
Értékelés:
Nem értékelt

Lepje meg gyermekit csodás társasjátékkal Hello Maestro La Vie-Le Jeu a spanyol Educa vállalat műhelyéből. Ez a francia nyelvű társasjáték a népszerű Egyszer volt.... az élet francia televíziós rajzfilmsorozaton alapszik. A játék már 6 éves kortól ajánlott mindazon gyerkőcök részére, akik szívesen öltik fel az orvos szerepét. Gyerkőcök az emberi test utazóivá válnak, hogy elérjék a célt le kell győzniük az akadályokat vírusok és baktériumok formájában. Egy kártyacsomag is a játékhoz tartozik 500 kérdéssel az emberi testtel kapcsolatban, melyekkel új és érdekes ismeretekhez jutnak. Egyedi figurákkal, dobókockával és szép színes táblával mók és szórakozás vár a gyerekekre. 

Mivel a társasjáték és annak szabályai francia nyelvűek, a játékosok szókincse idegen szavakkal is gazdagodik és többrétűen fejlődnek. Társasjáték 2-6 játékos számára ideális, a játék időtartama 45 perc. Testvérek, barátok, de akár az egész család is együtt játszhat a menő társasozóval. Társasjáték kiváló választás a hosszú téli vagy nyári estékre, de kirándulások alkalmával is nagyszerű választás unaloműzísként. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, tanulnak új dolgokról. A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. 

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Elérhetőség
A *-al jelölt mezők kötelezőek
loader  Értékelések betöltése...

Önnek választottuk

loader  Hasonló népszerű termékek