Kód: SM310068 Kategória:
  Készleten van
89 904 Ft
57 950 Ft
Értékelés:
Nem értékelt

A Pretty Blue egyedi gyerek házikó UV szűrővel és a Toboggan XS gyerek csúszda szett a francia Smoby gyártó műhelyéből gyönyörű éke lesz a kertjének és gyermekei ennek köszönhetően nem fogják akarni elhagyni ezt a helyet. A játékok nagyon kellemes kék és zöld színkombinációban készültek. A szett a Pretty Blue gyerek házikóból és a Toboggan XS gyerek csúszdából áll. A szett részei színben és dizájnban is ideálisan kiegészítik egymást és egy egységet alkotnak, amely egy kész kerti szórakoztató központot alakít ki. A Smoby gyártóra jellemző egyedi tulajdonságoknak köszönhetően ezek a játékok nagy népszerűségnek örvendenek.

Gyerek házikó Pretty Blue Smoby UV szűrővel 2 éves kortól

A Smoby Pretty Blue gyerek játszóházikó egyedi dizájnja az első pillantásra elnyeri a kicsik tetszését. A házikó stabil dupla falai ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A házikó felülete UV szűrőt tartalmaz, védve a házikó színét a fakulás ellen, így nagyon sokáig éke lehet a kertnek vagy az udvarnak. Az UV szűrő egyedisége, hogy a házikó több év után is olyan, mint ha éppen a dobozból lett volna kicsomagolva. A Smoby gyerek házikó egyszerűen össze és szétszerelhető. Szétszerelt állapotban nagyon hely takarékos, ezért nem kell aggódni, hogy esetleg útban lesz. A házikó stabilitása a minőségi műanyagban rejlik, mely szilárd és ellenálló jellemzőkkel rendelkezik. A műanyag érintésre bársonyos tapintású. A házikó szélei lekerekítettek így játék közben nem kell a sérülések miatt aggódni.

A Smoby Pretty Blue gyerek házikó egyedi élénk kék színben ragyogogó elhúzható ablaktáblával van felszerelve és rácsozott ablakkal rendelkezik. Csodaszép kék-szürke-zöld és fehér színkombinácioban pompázik. A házikó színe és dizájnja nagyszerűen beleolvad a kerti környezetbe és az udvar ékévé válik. Az időfeletti egyszerűsége és tágas beltere miatt a legkedveltebb házikók közé tartozik. A beltér méretei 98*111 cm, magassága 127 cm. A Pretty Blue kerti házikó szürke színű tetejét fedélhéjazat imitációja díszíti. A házikó falait építőanyag és virágcserép dombormintázata ékesíti. A játékházban való játék minden korosztályú gyermek számára vonzó. Órákon keresztül barátaikkal vagy testvéreikkel együtt szórakozhatnak. A kerti házikó és kiegészítő szettet csodaszép valósághű kivitelezésű asztal padokkal egészíti ki, mely tӧkéletes színharmóniában van a házikóval.

A gyerekek a játékhoz nem csak a házikó belterét, de külterét is felhasználhatják és élvezhetik a teraszon való üldӧgélést. A Smoby gyerek házikók az ellenállóságuk és minőségüknek kӧszӧnhetően a piac legminőségesebb házikói kӧzé tartoznak. A tӧkéletes ergonómikus megoldások a játékot még élvezetesebbé varázsolják és tágas játszóteret alakítanak. A házikóban való gyerekjáték fejleszti a gyermekek kommunikációs képességeit és általa kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó ӧsztӧnző kӧrnyezete szerepet játszik a kicsik szókincsének bővítésében is. A Smoby gyerek házikó ellentétben a fa házikókkal, csodálatos színekben pompázik serkentve így a gyerekek fantáziáját, játékosságát és képzelőerejét. A Smoby gyerek házikó nem csak a gyerekeknél, de a barátaiknál is nagy sikert arat. Ebben a termékben egy csodaszép kerti vagy udvari kiegészítő rejlik, mely minden kisgyermek beteljesült álma.

Gyerek csúszda Toboggan XS Smoby vízzel hossza 90 cm 24 hónapos kortól kék-zӧld

A szett részét a Toboggan XS gyerek csúszda is alkotja, mely az egyik legkedveltebb termék a gyermek csúszdák között. 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik  garantálva ezzel az intenzív és egyedi csúszási élményt. A gyerek csúszda terhelhetősége maximum 20 kg. A Smoby Toboggan XS gyerek csúszda a tӧkéletes választás gyermekei részére. Csúszófelülete ergonomikusan formázott, előnyére válik, hogy a forró nyári napokon kerti tӧmlőre csatlakoztatható és saját kis tobogánná alalkítható, így a gyermekek egyenesen a medencébe csúszhatnak. A gyerek csúszda nagyon egyszerűen ӧssze- és szétszerelhető, amennyiben a kisgyermek már nem használja. A lépcsők csúszásmentes kialakításának köszönhetően a lépcsőzés biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda hossza 125 cm, szélessége 75 cm.

Smoby francia gyerekjátékokat gyártó cég termékei megfelelnek az európai minőségi és ellenállósági szabványoknak. A Smoby márka a stílusos kivitelezés és a modern francia dizájn szinonímája. Ha a legjobbat szeretné gyermekének, válassza a Smoby márkát. Termékeinek minőségét a minőségi tanúsítványok és a cég hosszan tartó fennálása is alátámaszt. Valóban a minőség és a dizájn egyedülálló kombinációjáról van szó, mellyel  gyermekei garantáltan sok-sok mókát élnek át testvérei vagy barátai kӧrében. A Pretty Blue UV szűrővel ellátott gyerek házikóból és Toboggan XS csúszdából álló szett minden gyermek árcára mosolyt csal és Ӧnt is meglepi kedvező árával.    

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Elérhetőség
A *-al jelölt mezők kötelezőek
loader  Értékelések betöltése...

Önnek választottuk

loader  Hasonló népszerű termékek