Kód: K960283 Kategória: Alvókendők DouDou
5 790 Ft
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
Értékelés:
Nem értékelt

A francia Kaloo gyártótól származó Imagine Doudou plüss mackó kesztyűbáb egy puha plüssjáték, amely első látásra elvarázsolja a babákat. A fehér színű kismaci – kesztyűbáb már újszülött kortól alkalmas. A csodálatos részletekkel kiegészített mackó a sötétben enyhén világít és hozzájárul a babák nyugodt alvásához. A piros sapkát viselő plüssjáték nem csak édes álomba ringatja a legkisebbeket, de szórakoztató bábjátékhoz is ideális. A Kaloo plüssi egyedisége abban rejlik, hogy felveszi a baba illatát, ami igen fontos a születés utáni első hetekben, ráadásul a cumira is rögzíthető, így mindig a csöppség közelében marad.

A Kaloo francia gyártó cég tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, a legkisebb gyermekeknek szánt puha plüssjátékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. A játék tisztítása nagyon egyszerű, mosása kímélő programon 30 fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Elérhetőség
A *-al jelölt mezők kötelezőek
loader  Értékelések betöltése...

Önnek választottuk

loader  Hasonló népszerű termékek