Kód: SM024362 Kategória: Játékbaba kiegészítők
  Készleten van
5 790 Ft
Értékelés:
Nem értékelt

Smoby pelenkázó alátét játékbabának Baby Nurse a Smoby társaságtól, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A pelenkázó készlet 20-42 cm nagyságú babáknak alkalmas. A kislányok babájukat és ezt a készletet is szívesen hordják magukkal. Babáját puha és finom alátéten pelenkázhassa át, vagy akár altathatja is. Az alátéthez fürdésre és a játékbaba ápolására szolgáló tartozékok is járnak. Ha gyermeke elvégezte teendőjét, az álátétet félbe tudja hajtani és fülei segítségével viheti mint egy táskát. Szép sötét rózsaszín színekben tündököl.

A tartozékok között van kefe, olaj, pelenka és késztyű is. Gyermeke mindent megtalál köztük, amire egy anyukának a pelenkázáskor szüksége lehet. A híres francia Smoby gyerekjáték gyártó a játékgyártásban hosszú éves tapasztalattal büszkélkedhet. Piacvezető márka. Ez az egyedi játék kezeskedik hercegnője hosszú órákon átnyúló babázásáért. A babázás fejleszti a gyermeki fantáziát.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Elérhetőség
A *-al jelölt mezők kötelezőek
loader  Értékelések betöltése...

Önnek választottuk

loader  Hasonló népszerű termékek